Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ra
Raaijke - 27-09-2018 15:03:57
Winkels & Webshops

4 keer kapotte kast en nu?

Wij hebben bij een woonboulevard een heel nieuw interieur besteld en daarbij zat een kast die bij het leveren de vrachtwagen niet uit is geweest omdat deze kapot was.
we hebben deze kast ook niet af hoeven te rekenen en er zou een nieuwe worden besteld. de eerste keer was de levertijd 4 tot 6 weken voor het hele interieur en voor alleen de kast stond ineens 12 weken. 12 weken later komt de nieuwe kast maar deze is ook kapot. deze mochten wij wel houden omdat we anders geen kastruimte hadden zonder te betalen. dus er werd weer een nieuwe besteld. in eerste instantie ook weer 12 weken levertijd maar we werden telefonisch benaderd dat het 16 tot 19 weken ging duren voordat de kast geleverd zou kunnen worden. nou uiteindelijk is de kast geleverd en heel even binnen geweest want we kregen de deur niet open zo verwrongen dat de kast was. deze kast is weer terug gegaan naar het magazijn en er zou weer een nieuwe kast worden besteld na weer 16 werkweken kregen we een telefoontje dat de kast aangekomen was in het magazijn van de woonboulevard maar dat de kast te beschadigd was en dus niet geleverd kon worden. inmiddels zijn wij nu meer als een jaar verder en hebben deze week een mail ontvangen dat de woonboulevard bereid is om toch weer een nieuwe kast te bestellen maar dat de leverancier niet kan garanderen dat deze kast dan wel goed zou zijn. of we betalen de helft van het bedrag wat er voor stond maar dat willen we sowieso niet. de kast is immers kapot. wie kan ons advies geven in wat we nu moeten  doen want wij weten het niet meer.