Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

en
enigstepechvogel? - 02-10-2018 13:23:02
Winkels & Webshops

Ben ik de enige met beschadigde kleding door ombouw groentenbakken AH ?

Mijn nieuwe broek is beschadigd door dat ik aan een 'splinter' van de houten ombouw van de groentenbakken bij ah ben blijven hangen. ik heb dit meteen aan een aanvul hulp gemeld, zij is het gaan navragen en het bleek vaker voor te komen. in eerste instantie vond het betreffende ah filiaal het heel erg vervelend voor mij en hebben ze mij gegevens van hun verzekering doorgegeven waar ik mijn verhaal kon doen. reactie van de verzekering was echter dat niemand van het filiaal het heeft zien gebeuren en dat het filiaal heeft doorgegeven dat er niets mis was met de plank. voor mij voelt het alsof ze vinden dat ik het verzonnen heb. filiaal manager melde nog dat het helemaal nog nooit bij andere klanten was voorgekomen. 
daar ben ik nou heel erg benieuwd naar. komt het echt nooit bij anderen voor en heb ik gewoon heel veel pech?
maar waarom was de eerste reactie van aanvul hulp dat het vaker voorkomt? zijn ze door de verzekering op het matje geroepen, en wat kan ik er nog aan doen?