Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lo
Loes1960 - 14-10-2018 09:36:01
Computers & Telefonie

Problemen Telfort

Vanaf mei van dit jaar al bezig om mijn mobiele telefoonabonnement op orde te krijgen.
het is begonnen toen telfort het combivoordeel veranderde op bijna hetzelfde moment waarop het mobiele abonnement werd verlengd.
omdat de belminuten toen niet meer verdubbeld werden heb ik gebeld of ik voor 1€ extra dan onbeperkt bellen erbij kon krijgen. er werd toen gezegd dat dat wel mogelijk was, maar dat ik even moest wachten op de volgende nota en dat dan na mijn telefoontje het in orde gemaakt zou worden.
na de 1ste nota na verlenging gebeld met ze omdat ook het combivoordeel voor dubbele mb's niet toegepast was. bij de volgende nota/ nieuwe maand zou dit hersteld zijn volgens de klantenservice. 
we zijn nu bijna 5 mnd en heel veel telefoontjes verder en er is nog steeds niks opgelost. ook kan dat onbeperkt bellen voor 1€ extra pm pas doorgevoerd worden over 2 jaar wanneer abonnement weer verlengd kan worden. net zoals dat het 1g abonnement 2g wordt voor hetzelfde geld. in de mail staat toch echt niet dat dat voor nieuw afgesloten of verlengde abonnementen is.
klachtenafdeling zegt dat ze er nog steeds mee bezig zijn om een oplossing te vinden en dat het miv volgende maand opgelost zal zijn.
nu heb ik dit al zo vaak te horen gekregen zonder dat er iets is gebeurd.
wat kan ik nu nog doen zodat ik wel krijg waar ik recht op heb.
 
bij de andere telefoonnummers in ons gezin gaat combivoordeel en andere acties wel goed.
 
telfort geeft geen reden op waarom het bij dit ene nummer fout gaat.