Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sa
sannevanderzee - 22-10-2018 21:41:53
Vakantie & Reizen

Wat te doen met misleiding door Secret escapes en Roompot


zojuist begrepen van consuwijzer dat ik misleid ben in de advertentie van secret escapes, doordat daar de verplichte kosten niet in de aanbiedingsprijs zijn meegenomen.


in een latere mail wordt mijn betaling bevestigd van € 225,-. daar is wel te zien dat die prijs exclusief de verplichte kosten van 80 euro servicekosten (opmaak, schoonmaak en handdoeken en beddengoed), toeristenbelasting a 15 euro en 65 euro borg, maar dat is te laat. die hadden dus gewoon meegenomen moeten worden in de aanbiedingsprijs waar secret escapes mij mee gelokt heeft. toen had ik het bedrag van 225,- euro al betaald, voor een bedrag waar ik het appartement nooit voor zou krijgen.


 


ik heb melding gemaakt bij de toezichthouder en zal dit ook zeker als recensie op iedere plaats mogelijk vermelden. wie herkent dit en wat was de oplossing?