Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Li
Liriax - 31-10-2018 17:25:29
Geldzaken & Recht

Rijschool heeft geen ruimte meer

Beste lezers,

ik heb vandaag te horen gekregen van mijn rijschool dat mijn rij intructeur ermee gekapt is en dat ze geen ruimte meer hebben voor mij. ik moet een andere rijschool zoeken en krijg mijn openstaande lessen terugbetaald.

ik had een pakket van 20 lessen en heb daar een maand geleden 1 dubbele les uit gehaald. ik heb nog 18 lessen over die ik zou terugkrijgen. maar nu.

omdat zij hun zaken niet op orde hebben moet ik 1. heel lang wachten op de volgende les, dus kan je die 2 lessen eigenlijk weer opnieuw doen en 
2. extra kosten maken voor een proefles bij andere rijschool etcetera.

nu is mijn vraag: sta ik als consument in mijn recht om in plaats van de resterende lessen (ongeveer 1000 euro) alle lessen vergoed te krijgen (ongeveer 1100 euro). ik lees graag de reacties!

groeten,
jerry