Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Ronnald73 - 08-11-2018 06:33:17
Vakantie & Reizen

Internationaal rijbewijs online

Ik woon in maleisie en heb een nieuw internationaal rijbewijs nodig omdat je hier het nederlands rijbewijs niet meer om kan laten zetten. in nederland kan dit helaas alleen bij de anwb en ook niet online(het is alleen een vertaling dus snap niet waarom dit niet online zou kunnen), je moet er persoonlijk voor naar een anwb winkel. is een beetje omslachtig als je in maleisie woont.
nu zijn er ook een aantal websites die internationale rijbewijzen kunnen maken, dit wel dus online. echter zijn dit geen nederlandse websites, meestal amerikaans. hier kun jewel invoeren uit welk land je rijbewijs afkomstig is en je moet ook een kopie van je rijbewijs en dergelijke sturen.
heeft iemand hier ervaring mee en is zo'n internationaal rijbewijs dan net zo goed geldig als één van de anwb??