Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoom1
zoom1 - 12-11-2018 16:35:10
Elektronica & TV

Philips tv blijft uit en aanschakelen

Beste mensen,

sinds enkele jaren heb ik een 40 inch led tv philips 40pfk5300/12.  achter op de grote sticker staat: november 2015, dus 3 jaar geleden gebouwd.
normaal staat de tv altijd in stdby als ik niet kijk. enkele weken geleden wilde ik hem inschakelen, en toen schakelde hij wel in, maar na ca 2 sec beeld met geluid schakelde hij weer uit, en weer in.  tijdens opstarten zoals gewoonlijk ca 8 seconden groot philips in beeld en dan weer gewoon beeld. en zo bleef het maar doorgaan. hij  reageerde niet meer op de afstandsbediening. uiteindelijk haalde ik de stekker uit het stopcontact. na een paar minuten weer ingeplugd en hij deed het weer normaal. tot gisteren (11 nov) geen problemen gehad.
daar was het weer. deze keer hielp het uittrekken van de 220 v stekker niets. zelfs meer dan een uur d'r uit hielp niet. ik heb hem de hele nacht d'r uit gelaten, en vanmorgen deed hij het weer. ca 40 minuten gekeken, en toen het tijd was om naar het werk te gaan heb ik hem met de afstandsbediening weer uitgeschakeld, en even geprobeerd of hij weer normaal aanging, maar nee hij begon weer met hetzelfde probleem. heb hem waar weer van de 220v gehaald, en steek hem pas vanavond weer in, hopende dat hij het dan weer doet. het lijkt dus of er iets te warm wordt en dat de tv dan zo raar gaat doen. helaas vond ik geen service manual. weet iemand hoe ik deze tv in diagnostische mode krijg? wellicht dat ik dan foutmeldingen kan uitlezen.

marc van der linden
hulsberg