Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
fam de wit - 14-12-2018 14:53:44
Huishouden & Energie

Ik sta in bel me niet register en heb sticker op de deur tegen verkoop aan de deur, energiemaatschappijen bellen nog steeds, zijn ondertussen bijna allemaal aan de deur geweest (en bellen ook aan) en krijg ze ook niet weg...

Sinds gem purmerend bezig is met bestaande woningen van gas af te halen en er een pilotwijk is aangewezen, (daar woon ik in) wordt ik overspoeld door energiebrdrijven die een nieuw contract met me willen. ondertussen allemaal aan de deur gehad, wat raar is want heb sticker op de deur wat aangeeft dat ik dat niet wil, nu wodt ik sinds 2 maanden telefonisch gebeld, wat raar is want zowel thuis als mobielnr staan in bel me niet register, sind 3 weken bellen ze me op mijn mobiel als ik dit meld (blijf nu niet aardig meer) dan wordt er gezegt dat ik een encete heb ingevult, klopt niet geef nooit mijn mobielnr en doe geen encete ik kan nl niet goed zien en zit met regelmaat in ziekenhuis.

hoe kan dit gestopt worden!!!!!

al die bedijven hebben schijt aan je privacy