Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Smiljana1979
Smiljana1979 - 30-12-2018 04:10:08
Winkels & Webshops

Klacht CameraNu.nl: Camaranu licht de boel geen terugbetaling na retour

k heb onlangs een canon ef-s 55-250mm f4.0-5.6 is stm objectief gekocht, was een kado, maar bleek niet de juiste te zijn, netjes binnen de termijn van 30 dagen laten weten, kreeg een retourlabel , meteen teruggezonden en nu kreeg ik een mail dat de lens in verkeerde doos is teruggestuurd, dus ze weigeren het bedrag terug te storten, terwijl de lens niet eens uit de doos is geweest en met de zelfde verzenddoos teruggestuurd, ik heb laten weten dat dit oplichting is, in de wet kopen op afstand staat ook dat ze binnen 14 dagen moeten terug betalen, maar als ze deze fratsen gaan gebruik om maar niks terug hoeft te betalen dan sta je als klant zwak, ik ga aangifte doen, dit is pure oplichting.

dit is een copy van hun mail

beste,

wij hebben zojuist je retour zending ontvangen, maar we hebben helaas moeten vaststellen dat deze niet aan de retourvoorwaarden voldoet. 


https://www.cameranu.nl/nl/s512/ruilen-retourneren#service642


kort samengevat komt het er op neer: retourneren is mogelijk binnen 30 dagen maar het artikel dient ons dan wel in dezelfde staat te bereiken zoals je deze van ons hebt ontvangen. voor deze zending is dat niet het geval. 


het serienummer van het objectief in de doos is 5941129582 die op de verpakking 5841132471.

wij kunnen deze daarom helaas niet als retour innemen. we horen graag van je of we het artikel terug kunnen sturen naar dezelfde adres gegevens als van de bestelling.