Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Jo
Joep_136 - 06-01-2019 16:15:45
Winkels & Webshops

KLM flying blue levert product

op 29 november heb ik op de site van klm flying blue een mobile projector besteld voor 14.481 miles. ik ontvang meteen een mail dat de miles van mijn account zijn. als ik na 2 weken nog steeds niets heb ontvangen controleer ik op de site de beschikbaarheid van het product, en dat is nog steeds te bestellen voor 14.481 miles. op 19 december ontvang ik een email dat het product verkeerd geprijst was, ik de miles terug krijg en het product niet geleverd zal worden.


 


  omdat het product onder de categorie "gadgets", tussen producten van rond de 13.000 miles staat, kon ik niet weten dat dit een verkeerde prijzing was, het is ook niet duidelijk welk merk het is waardoor je niet kun googelen naar een rieele prijs. de email, was een "no-reply"mail, maar in de mail stond een email adres van partnermaam sparco. een mail naar hun met een verwijzing naar (https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/rechten-bij-aankoop/prijs/de-kassa-geeft-een-hogere-prijs-aan-dan-het-prijskaartje-van-het-artikel) levert tot op heden niets op.


 


  klm flying blue is per mail onbereikbaar, ze reageren niet op mails die via hun site gestuur worden. telefonisch laten ze je meer dan een half uur wachten waarna de verbinding wordt verbroken. na terugbellen zeggen ze niet bereikbaar te zijn, terwijl ik op een doordeweekse dag, overdag bel.


  in de algemene voorwaarden valt niets te lezen over "verkeerd" geprijsde artikelen.


 


 


  ik wil dat klm flying blue mij alsnog de mobile project stuurt voor 14.481 airmiles en niet voor de huidige prijs van 130.035 airmiles.