Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pe
Petrazoekthulp - 23-02-2019 16:29:44
Computers & Telefonie

Onterechte afschrijving PayPal

Mijn paypal account is deze week gehackt en door de website g2g.com is er nu tweemaal een flink bedrag afgeschreven. op mijn emailadres heb ik ook ‘s nachts bijna 300 emails ontvangen, voornamelijk inschrijvingen voor nieuwsbrieven, maar daartussen verstopt een mail dat er een account is aangemaakt bij shasso.com en dat er vervolgens via mijn paypal account twee aankopen gedaan waren op g2g.com. nu is deze transactie volgens paypal uitgevoerd op een computer, die ik eerder had gebruikt voor een paypal transactie. daardoor kon ik achterhalen dat de bewuste computer ‘s nachts uitstond, letterlijk want zelfs de stekker was uit het stopcontact. blijkbaar kunnen ze dus op een andere computer mijn computer id gebruiken, maar ik kan me niet voorstellen dat dan het ip adres klopt. paypal wil mij nu niet terugbetalen omdat de transactie dus vanaf mijn computer zou hebben plaatsgevonden. hoe kan ik aantonen dat deze computer uitstond? ze moeten ook vanaf mijn mailaccount, lijkt mij, dat account hebben aangemaakt op shasso, maar daar kan ik niets van terugvinden, is dit nog terug te halen?
uiteraard heb ik onmiddelijk al mijn wachtwoorden gewijzigd en paypal beter beveiligd!
wie kan mij helpen om deze fraude te bewijzen bij paypal. sowieso biedt paypal toch buyer protection...een product heb ik ook niet ontvangen! maar tot nu toe geeft paypal niet thuis.