Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Rocha Mad - 24-02-2019 13:13:32
Vakantie & Reizen

Tui en KLM

Ik ben benieuwd naar het verschil in tickets van tui en klm. sinds een paar jaartjes moeten ze de kosten specificeren. maar er zit een groot verschil in de opbouw.
voorbeeld tickets naar curaçao: bij klm zijn de tickets bijv. 600 waarvan 290 ticketprihs en 310 beladtingen. bij tui is dat bijv. 600 waarvan 530 ticketprijs en 70 belastingen. betaal de klm meer belastingen dan tui?

daarnaast moet je bij tui al een tijd je koffer apart betalen en bij de klm sinds kort. tui heeft vorige week de prijzen van koffers naar curaçao, aruba, bonaire en miami/florida met bijna 100% verhoogd! van €23 voor 20 kilo's enkele reis naar €40 voor 20 kilo's enkele reis! 

bij verre bestemmingen zijn de prijzen gelijk gebleven en staat er tussenhaakjes (m.u.v. aruba, bonaire, curaçao, miami / florida). 

dus bij ruimbagage heb je nu 3 prijsoverzichten:
*bestemming binnen europa, *bestemming aruba, bonaire, curaçao, miami/florida en
*verre bestemmingen.

van de ene week op de ander. is toch een vorm van descriminatie? 
dit is echt misbruik maken van de consument. tickets zijn en blijven belachelijk duur en prijzen ruimbagage gaan explosief omhoog.

wat vinden jullie hiervan? ik ben benieuwd.