Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bart26
Bart26 - 15-03-2019 09:46:54
Garantie & Verzekeringen

Geen zorgverzekering

beste allen,

per 1 januari ben ik overgestapt van zorgverzekering. ik ben van ohra naar een collectieve zorgverzerking (umc zorgverzekering) overgestapt. 
ik heb gewoon een zorgpas ontvangen van mijn nieuwe zorgverzekering en mijn oude zorgverzekering is stop gezet.

echter ontving ik gisteren een brief van het cak dat ik onverzekerd zou zijn. de medewerker van umc zorgverzekering vertelde mij dat ik niet verzekerd was omdat ik ergens anders verzekerd zou zijn. dit is niet het geval. dit bevestigd ook de brief van het cak. nu wordt ik geacht om in één keer vier maanden premie te betalen, terwijl ik niet verzekerd was, hier geen schrijven over heb gehad en dat dit alles is ontstaan door een fout bij umc zorgverzekering.

zijn er vaker van dit soort problemen? kan ik schadeloos worden gesteld als de fout bij de ander ligt? is hier een regeling voor?

groet,


bart