Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hu
hugoweij - 08-04-2019 20:04:19
Elektronica & TV

Sony GPS logger GPS-CS3KA

Sinds 02-02-2011 ben ik in het bezit van een sony gps logger. tijdens vakantie's, fiets en wandeltochten heb door de jaren heen honderden log bestanden met de route's verzameld. bij deze sony logger zat het programma playmemories home. met dat programma kon ik dus de log bestanden downloaden en zo de routes terug zien met de kaartfunctie in goolgle-maps. ook konden de onderweg opgenomen foto's voorzien worden van gps coordinaten. heel leuk om later de routes en de plaats van de foto's terug te zien.

maar. . . . sinds jan-2019 werkte het ineens niet meer en op 14-feb-2019 was er een bericht van sony dat play memories home de gps funktie (kaartfunktie) niet meer ondersteund.

herhaaldelijk met sony gecommuniceerd voor een oplossing (alternatief) maar verwijzen steeds naar goolgle llc. daar moet dus de oplossing vandaan komen.

er zullen best wel meer mensen zijn die dit probleem ondervinden en hebben die dan een oplossing gevonden? leuk he van zo'n bedrijf als sony. ineens stoppen en zoek het maar uit.

gr. hugo