Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Reinke - 12-04-2019 00:02:58
Vrije tijd & Tuin

Reservering zaal voor groot feest wordt abrupt eenzijdig opgezegd!

In februari 2019 hebben we eerst een optie geplaatst en daarna een 'definitieve' reservering gemaakt voor een groot feest eind mei bij "croy de goffertboerderij" van https://www.desmaakvancroy.nl/" target="_blank">https://www.desmaakvancroy.nl/ in nijmegen. (nb. croy exploiteert vijf restaurants/zalen in brabant en gelderland.) daar zijn meerdere e-mails aan gewijd en twee persoonlijke afspraken ter plaatse, dus we hadden een heel duidelijke afspraak die nu opeens in rook is opgegaan...

vandaag (11 april 2019) werden we gebeld (door aanstaande ex-medewerkers) dat het feest helaas niet door kon gaan omdat genoemde locatie wordt overgenomen door een andere uitbater. van 27 april t/m 1 augustus is de zaak gesloten voor de verbouwing. op 9 april hadden we nog e-mailcontact gehad en het personeel had het ook vanochtend (11/4) pas te horen gekregen.
pech voor de feestvarkens, dus...
maar, uiteraard kan het niet zo zijn dat we de enigen zijn!! er worden daar veel feesten en bruiloften gegeven waardoor er dus tientallen gedupeerden moeten zijn!!

in ons geval is het heel jammer dat uitnodigingen al verstuurd zijn, andere locaties inmiddels niet meer beschikbaar zijn en er een hoop werk gemoeid is met het zoeken van een nieuwe locatie en het benaderen van de genode gasten en sturen van nieuwe uitnodigingen om een nieuwe feestlocatie door te geven! emotioneel heeft het ons ook flink geraakt!!

een reservering is een reservering en het is niet chique en niet okay om je als uitbater daar zo maar aan te onttrekken. we voelen ons niet serieus genomen en behoorlijk beetgenomen!!

ben benieuwd naar de juridische status van een dergelijke reservering en hoe https://www.desmaakvancroy.nl/" target="_blank">croy zou kunnen (moeten!) bijdragen aan de geleden schade van ons en alle andere gedupeerden...