Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

SJ
SJMM - 12-04-2019 20:59:41
Huishouden & Energie

Contract van Total Gas en Energie zonder zelf een contract afgesloten te hebben

Wij hebben een mail ontvangen van total gas en energie dat wij een zakelijk contract aangegaan zouden zijn.
wij zijn ons hier niet van bewust hebben niets getekend en ook nooit telefonisch ja gezegd tegen een andere energieleverancier.
zijn wel meerdere keren gebeld en men was zeer opdringerig. steeds nee gezegd en aangegeven niet te willen overstappen.
total geef dus aan dat wij wel een contract hebben voor gas en energie, wij zouden dat via tariefcoach geregeld hebben aldus total gas en energie.
wij hebben nergens een handtekening of iets dergelijks gezet. men heeft de gegevens van de zaak van mijn partner gebruikt voor dit contract.
nu een mail gestuurd dat wij ontbinding willen van deze contracten. dus mocht je een mail krijgen van total gas en energie niet denken dit is reclame. meteen reageren. en wees bereidt dat men aan de telefoon je doet geloven dat er band opnames zijn waarin je ja gezegd zou hebben. als het moeilijk wordt verbreekt men de telefonische verbinding. bij de tweede keer bellen krijg je een bandje met de mededeling dat je schriftelijk contract moet ontbinden. na lang wachten kregen wij uiteindelijk wel iemand aan de telefoon die ons te woord wilde staan en mededeelde dat wij via de website www.total-energie.nl/annuleren het contract kunt ontbinden. wij hebben aangegeven dat wij nooit een contract zijn aangegaan en binnen 5 werkdagen een schriftelijke bevestiging willen ontvangen. dat het contract is ontbonden. wij wachten het af. graag horen wij ervaringen van andere in deze kwestie.