Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

20
20jcversm - 18-04-2019 23:12:04
Geldzaken & Recht

Wie is er bekend met het verdienmodel van Scheidegger?

Sinds een jaar volg ik de opleiding erkend kindertherapeut van scheidegger. inhoudelijk was de opleiding prima, organisatorisch een drama tot op heden. van valse beloftes naar afwijzingen examen tot meerdere malen flink in de buidel tasten voor herkansingen... examinatoren die er een potje van maken, zowel inhoudelijk als grammaticaal, en dat voor een hbo-opleiding. in mijn geval ben ik 400 euro verder omdat mijn examen-portfolio tot twee keer toe is afgewezen met verklaringen die totaal niet in verhouding staan tot de literatuur van deze opleiding. vrijwel alle studenten binnen deze opleiding zakken voor hun eerste portfolio-examen. er is geen adequate begeleiding en er wordt op een onprofessionele wijze beoordeeld. vrijwel alle studenten zijn de eerste keer gezakt, in de groep voor mij én in de groep na mij ook! en allemaal dus herkansen voor 195 euro. 

inmiddels heb ik mijn herkansing aangepast waarna ik op dezelfde onderdelen nieuwe kritiek kreeg. wederom gezakt, en of ik wéér wil herkansen voor 195 euro. waar dit schip strandt weet ik niet, waarschijnlijk als we de 1000 euro hebben bereikt? een schande is dit! ik hoop dat kassa zich wil verdiepen in deze opleiding omdat de ironie mij niet ontgaat: juist mijn opdracht over normen en waarden wordt steeds afgekeurd, waarschijnlijk omdat scheidegger hierover geen kennis heeft... kassa, help de studenten kindertherapeut!