Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ee
Eefafca - 31-05-2019 16:55:12
Winkels & Webshops

Wat kan ik doen als een bedrijf mij negeert?

Vorige week heb ik wat kleding besteld bij een bedrijf (rebellion fashionstore). ze hadden mijn bestelling verzonden, maar ik kreeg geen track and trace code. ik had ze gelijk gemaild en kreeg binnen een half uur antwoord, heel fijn!

nu paste ik het kledingstuk (in dit geval was het een spijkerbroek), maar het was gewoon kapot! de naad op mijn been was kapot en de broek is zo niet te dragen. ik mailde het bedrijf met dit nieuws en met de vraag of ik een nieuwe broek, of mijn geld terug kon krijgen. inmiddels heb ik ze al 6 (!!!) mails gestuurd en ik heb geprobeerd contact te krijgen via social media. nergens krijg ik gehoor en ik word gewoon genegeerd. ik vind dit gewoon echt belachelijk en onprofessioneel en wil nu graag mijn geld terug. ik betaal geen €35 (+ €6,95 verzendkosten) voor een kapotte broek!

daarnaast vertelde een meisje tegen me dat zij hetzelfde meemaakt. het komt dus vaker voor dat dit bedrijf hun klanten negeert! als het om ‘normale’ zaken gaat, kunnen zij binnen een half uur negeren. zodra het om fouten en/of beschadigingen gaat, geven ze geen gehoor. 

nu is mijn vraag, wat kan ik doen? ik zou erg graag mijn geld terug willen, maar ik heb geen idee hoe ik dit voor elkaar kan krijgen als zij mij negeren...