Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

De
Dennis Segers - 28-07-2019 14:52:51
Winkels & Webshops

Is er iemand bekent met de praktijk van puzzelspel.com

ben door een medewerker van puzzelspel.com gebeld, omdat ik op dit moment weinig tijd had voor puzzelen gaf hij aan dat ik twee weken de tijd had om het uit te proberen. hij zou een mail sturen met een inlogcode en dan kon ik zo op de site. de kosten waren € 34.95 per maand. als ik toch niet door wilde gaan kon ik op de site een herroepingsformulier invullen dit moest ik dan binnen 14 dagen doen. anders zou ik voor een jaar vastzitten aan hun contract a € 34.95 per maand.


ik kreeg de volgende dag  6 juli keurig een mail met code. enkele dagen later opende ik de mail en gebruikte ik de code zodat ik op hum site kwam. zag er netjes uit met heel vel puzzels. maar omdat ik op dit moment weinig tijd heb vulde ik het herroepings formulier in dat links onder bij hun site stond.


nadat ik het had ingevuld en heb verzonden kwam er op mijn scherm een bericht dat het was ontvangen en ik dus geen aanspraak meer kon maken op de prijzen die je met de puzzels kon winnen.


afgelopen vrijdag 25 juli werd ik gebeld met de vraag waarom ik nog niet betaald had.


toen ik aangaf dat ik het herroepingsformulier had ingevuld. kwam hij met het verhaal dat hij alle rapporten had nagekeken maar nergens het door mij ingestuurde formulier kon vinden sterker nog ik had de mail nog niet eens geopend volgens hem.


hij zou uit coulance, omdat ik aangaf dat ik het formulier echt had ingevuld en had verstuurd. mij een mail sturen met gegevens als ik dan € 34,95 zou betalen voor 31 juli ik ook van hun af zou zijn. die mail inderdaad gekregen. als ik niet betaal zit ik er voor een jaar  a €34,95 per maand aan vast. aangegeven dat ik toch even verder ging kijken, omdat ik me toch enigszins bedonderd voel, omdat ik helaas niet kan bewijzen dat ik het volgens hun voorschriften heb gehandeld. hen geen bericht per mail ontvangen van de opzegging alleen heeft het na versturen even op mijn scherm gestaan. hij zegt dat hij in hun systeem niet terug kan vinden van mijn activiteiten en dat ik daarom dit niet gedaan heb. hij kan alleen uit coulance dus nadat ik voor 31 jul betaal het stop zetten.


zijn er meer mensen die hier op deze manier mee te maken hebben?