Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

af
afkok - 16-08-2019 12:46:18
Computers & Telefonie

Microsoft account aanmaken met privé email adres lukt niet

Ik heb voor mijn dochter een nieuwe laptop gekocht. windows 10 is het besturingssysteem en hiervoor moet je tegenwoordig een microsft account voor hebben om deze voor de volle 100% te kunnen benutten. ik wil een microsoft account aanmaken voor mijn dochter met het e-mail adres dat ik voor haar bij ziggo heb aangemaakt (toegevoegd aan mijn abonnement). e-mail adres zal ik hier niet delen maar ik krijg de melding dat ik geen zakelijke of school e-mail adressen kan gebruiken om bij microsoft een account aan te maken. (e-mail adres in de bijlage is een voorbeeld/fictief e-mail adres)

mijn dochter wil 1 e-mail adres gebruiken en dat is die bij ziggo. oplossing van microsoft voor dit probleem: "maak een outlook.com account aan geheel gratis". oplossing van ziggo maak gebruik van gmail of outlook.com.

weet iemand hoe ik het voor elkaar ga krijgen om het ziggo e-mail adres van mijn dochter bij microsft te registeren? ziggo verwijst naar microsoft en microsoft weer naar ziggo en zo is het cirkeltje weer rond. microsoft zegt dat ziggo heeft aangegeven dat microsoft geen @ziggo.nl e-mail adressen voor een microsoft account mogen gebruiken terwijl ziggo zegt hier totaal niet van op de hoogte te zijn.

mocht het zo zijn dat die afspraken er zijn dan is het toch van de zotte dat een particuliere klant die diensten bij ziggo afneemt niet kan doen met zijn email adres wat hij zelf wil.

ziggo geeft ook aan: wij leveren een e-mail adres waarmee je kan verzenden en ontvangen en dat lukt dus hier stopt het voor ons.

hoop dat iemand weet hoe ik het adres toch kan gebruiken om een account aan te maken.