Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
leeuwhan@ziggo.nl - 05-09-2019 10:27:18
Geldzaken & Recht

Ik ben in het verleden betalend lid geweest van datingsite Lexa.


ik ben in het verleden betalend lid geweest van datingsite lexa. het was al moeilijk om van dat abonnement af te komen maar uiteindelijk toch gelukt. na verloop van tijd toch besloten om weer lid te worden maar nu niet betalend lid. het verbaasde mij dat ik toch toegang had tot allerlei diensten. elke uitnodiging om te betalen voor extra diensten heb ik steeds geweigerd of genegeerd. nu kwam ik er achter dat er toch maandelijks  € 24,99 van mijn rekening werd afgeschreven zonder mijn toestemming ( ik heb geen bankgegevens doorgegeven deze keer) maar hebben ze mijn eerdere incassogegevens stilzwijgend (ge)(mis)bruikt. toen ik het merkte kon ik gelukkig de laatste 2 incasso's stoneren.
toen ik dat bij mijn betalend lidmaatschap deed omdat ik er maar niet van afkwam werd ik direct gesommeerd om te betalen. nu was de enige reactie dat mijn account geblokkerd werd. ik vraag me nu af of ik een vorm van fraude met betaalgegevens heb ontdekt of is dit zomaar mogelijk ? er wordt op het gebied van dating al heel veel gerotzooid met niet bestaande profielen maar dit is nieuw voor mij. waarschijnlijk zijn er veel meer gedupeerden. [edit-redactie]