Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sa
Sarah4 - 15-09-2019 11:17:43
Geldzaken & Recht

Inschrijfgeld studentenvereniging terugkrijgen

Hoi!

ik heb me in augustus ingeschreven bij een studentenvereniging. om me in te schrijven heb ik bij de vereniging ter plekke mijn gegevens ingevuld, enkele voorwaarden gelezen die ik me niet exact meer kan herinneren en 100,- inschrijfgeld (dat was bedoeld voor een introductiekamp) betaald. ik bedacht me echter snel en precies 12 uur later heb ik een mail gestuurd dat ik mijn aanmelding wil annuleren, waarop al snel werd gereageerd dat ik mijn inschrijfgeld niet meer terug zou krijgen. om te onderzoeken welke voorwaarden ik nou precies had ondertekend, heb ik ze gemaild en gevraagd of ik een kopie zou mogen krijgen van die ondertekende voorwaarden. hier kreeg ik echter nooit meer reactie op. in de 12 uur dat ik lid was heb ik geen gebruik kunnen maken van diensten van de studentenvereniging, omdat de 'diensten' alleen gaan om feestjes en een introductiekamp die nog geen van allen plaats hadden gevonden op het moment dat ik me uitschreef.

nu vraag ik me af wat nu precies mijn rechten zijn en hoe ik de studentenvereniging het beste kan benaderen om het inschrijfgeld terug te krijgen.

groetjes!