Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

KHansweert
KHansweert - 23-09-2019 11:39:06
Winkels & Webshops

Webwinkel Bchic wil retour gestuurde product niet terug betalen

Ik heb een aantal weken geleden schoenen besteld op www.bchic.nl. deze pasten niet, en bleven niet zitten als je ze aandeed.
ik heb contact gezocht, omdat ik ze wilde retourneren en kreeg helaas geen reactie. 

na weer een week verder heb ik de schoenen gewoon geretourneerd, dit omdat ik via paypal betaald had, en ik dacht dat het dan wel goed zou komen.
via de track en trace kan ik zien dat ze zijn aangekomen bij de winkel en dat de winkelier het product dus weer terug heeft.

echter heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen en contact gehad met paypal. omdat er een te lange tijd overheen is gegaan kan paypal mij hier niet bij helpen.

ik heb bchic meerdere malen proberen te bellen zonder gehoor, ook verschillede e-mails gestuurd wederom geen gehoor of reactie. 
ik weet niet meer wat ik moet doen om mijn geld terug te krijgen, heeft iemand hier een oplossing voor?!