Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ce
CeesMaarten - 23-09-2019 18:13:15
Computers & Telefonie

Waarom is het bij simpel niet mogelijk om "op is op" bundel in te stellen??

Ik heb voor onze dochters een abonnement bij simpel afgesloten, kosten zijn €2,50 per maand. zodra ze buiten de bundel komen met internet of bellen dan gaan ze extra betalen. nu is het mogelijk om een plafond in te stellen maar met een minimum van €10,- en €0,50 per maand voor deze dienst.
ik vind het raar dat ik op een abonnement van €2,50 per maand €10,50 extra moet betalen om te zorgen dat de rekening binnen de perken zou blijven. waarom niet "op is op" ipv gelijk over te gaan op een buitendebundel tarief? ik zou hier toch een keuze in moeten hebben?? ik heb geprobeerd dit via de klantenservice na te vragen maar deze werkte niet, via de what's app heb ik wel contact gehad met een medewerker maar hier werd me vooral gewezen op de mogelijkheden van het instellen van een plafond en werd er geen antwoord gegeven op de vraag waarom op niet gewoon op kan zijn?! kan iemand mij hier mee helpen??