Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

anneke2510
anneke2510 - 30-09-2019 13:23:29
Vakantie & Reizen

Betalen voor rolstoel voor busreis

Ik wilde graag met mijn dochter een weekendje weg met effeweg, we wilden heel graag naar kopenhagen, de dagen die zij aanboden paste precies bij onze datum, aangezien mijn dochter werkt. ik belde naar effeweg, ivm met de rolstoel die mee moet. ik ben reumapatiente en kan geen lange afstanden lopen. de medewerkster vertelde mij dat ik 30 euro moest betalen voor de rolstoel. ik kon hem gratis meenemen, maar dan moest mijn kleding e,d, bij mijn dochter in de koffer, mits de koffer onder de 20 kilo bleef, die zij hanteren voor 1 koffer per persoon, ik was totaal overdonderd. dit had ik nog nooit meegemaakt. ik vroeg haar wat haar beweegredenen waren voor dit beleid. zij vertelde me dat er passagiers waren die een rollator mee namen, maar niet gebruikten. en die misbruik wilden ze tegen gaan!!!!!
ik vond dit te zot voor woorden, het doet me verdriet en ben boos te vernemen dat een busorganisatie, mensen met een beperking laat betalen voor een ondersteunend vervoermiddel, waar ik niet zonder kan !!!
ik vraag me af of dit zomaar kan.