Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ru
Rudyblok - 18-10-2019 14:40:07
Geldzaken & Recht

Factuur van een jaar geleden

Deze maand heb ik mijn eindafrekening ontvangen welke hoger uitviel dan het jaar erop ondanks dat het verbruik minder was. 

na het nakijken van de eindafrekening mist er een termijn op de rekening. 
na contact geven ze aan dat de factuur van nov 2018 (valt buiten het shv traject) eruit is gehaald (vervallen) en daardoor nooit is geïncasseerd en ze die nu willen verhalen omdat het betaald moet worden.
raar dat dit nu pas boven water komt aangezien juni 2019 de schuldhulptraject is afgerond en alles definitief is kwijtgescholden wat open stond en volgens de leverancier alles bij was. 

nu een jaar later verwachten ze dat ik het bedrag van nov 2018 alsnog ga betalen op de eindafrekening zonder dat de factuur überhaupt bestaat of opnieuw wordt aangemaakt. na meerdere contact zijn we er niet uitgekomen en blijven ze de betaling eisen welke ik op dit moment weiger dat ze nu pas komen. 

wat zou ik hiermee kunnen doen daar ze niet kunnen zien waarom hij eruit is gehaald maar wel vanaf mijn kant alles eisen. ergens begrijp ik dat ze de facturen betaald willen zien maar een jaar later gaat mij toch iets te ver zonder officiële factuur etc.