Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mv
MvdBerg73 - 20-10-2019 11:14:39
Huishouden & Energie

Waarom zijn de klantenservices van diverse instanties zoals telecm-/televisie-/energie-bedrijven, ziekenhuizen etc. vaak alleen telefonisch bereikbaar en niet via email? Voor slechthorenden/doven is dat echt een probleem.

Voorbeeld bij ziggo, je wilt je huidige abonnement wijzigen, dit kun je alleen telefonisch doen! niet via 'mijn ziggo' of via email/chat.
voorbeeld bij kpn: je wilt de factuuradres wijzigen, in sommige gevallen kun je dit alleen telefonisch afhandelen!
voorbeeld bij vattenfall (voorheen nuon): je wilt de factuuradres wijzigen, dit kun je aleen telefonisch doen! bij eneco kan dit dan weer wel.
alle bovenstaande voorbeelden geldt zowel voor zakelijk als privé.

er moet meer mogelijkheden zijn voor deze groep gehandicapten 'slechthorenden en doven', dat zij net als horenden hun zaken zelf kunnen regelen als horenden. zodat deze groep niet continue afhankelijk moet zijn van anderen.
zeker in deze morderne tijd moet het bij elk bedrijf/instantie toegepast zijn. ook voor horenden is via email/chat een betere manier en sneller van communiceren en het regelen van betreffende probleem/vraag, want er onstaan te lange wachttijden bij de telefonische handelingen. helaas is dat in vele gevallen niet het geval!