Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi

Zorgverzekering en contract ziekenhuis

Goedemiddag,

ik weet niet of dit de juiste plek is, maar ik verbaas en irriteer me er zeer over dat ik voor 31 december een zorgverzekering moet afsluiten, maar dat het nog steeds bij veel zorgverzekeraars nog niet duidelijk is met welke ziekenhuizen zij een contract hebben. mijn huidige verzekeraar is zilverenkruis (met basis zeker) zodat ik afgelopen jaar in alkmaar terecht kon. nu is dat nog niet duidelijk. hoe kan de consument nu een goede overstapkeuze maken, terwijl ik het vrij essentieel vind om in mijn 'bekende' ziekenhuis terecht te kunnen. maar hier wil ik natuurlijk ook niet ruim € 100,- extra voor betalen, terwijl dit misschien helemaal niet nodig blijkt. 

waarom moet dit niet bekend zijn, ook op 12 november als ook de nieuwe voorwaarden bekend moeten zijn? is dit ook niet daar een onderdeel van?

met vriendelijke groet,

michelle