Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 21-12-2019 20:51:01
Geldzaken & Recht

Aangetekende brief sturen aan ING.... naar een postbus nummer.

Op google zie ik dat dit gewoon kan, maar dat de ing medewerker die de postbus komt legen zich moet identificeren alvorens die aangetekende brief zal worden overhandigd. bij ing zelf was er niemand die me een antwoord kon geven, na 38 minuten van hot naar her te zijn gestuurd. mijn brief is, uiteraard, belangrijk anders zou ik er niet over inzitten, maar ik wil wel weer graag kunnen internet bankieren en, in mijn geval maakt het dit allemaal extra moeilijk omdat ik dus en geen telefoon heb om foto's te maken van de brief, geen idee wat scannen is en ook niet weet wat sms is, althans, heb ik allemaal niet. vandaar dat ik het per post "mag" doen.
wat is wijsheid in deze? "gewoon" per post versturen of..... iemand een advies wat me helpt: aandurven of niet. (overbodig: dus niemand die me kan helpen met al deze simpele handelingen anders stelde ik de vraag niet).