Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rebek
rebek - 16-01-2020 21:28:41
Geldzaken & Recht

ASR verzekering kijkt enkel naar verweerschrift

Ik had een invalhulp. ik legde duidelijk uit wat ze wel en niet met mijn medisch matras moest doen. --op zijn kant laten staan tot ik aangeef dat het naar beneden kan--
dit deed ze niet zodat ik noodgedwongen haar 2 keer extra mee heb moeten helpen het matras weer omhoog te krijgen. 
dit voelde ik achteraf zo sterk aan mijn rug, en nog steeds, dat ik verhaal ben gaan halen bij het bedrijf die dat doorgezet heeft naar asr verzekering.
ik heb al  meer dan 10 jaar hulp hiervoor en al vele invalhulpen gehad maar tot deze toe begrijpen ze mijn uitleg altijd prima. 

nu zegt asr de invalhulp gehoord te hebben en dat zij zegt, ik citeer: "ik heb niets fout gedaan, ze heeft zelf het matras opgetild toen ik al weg was."

áls ik al het matras opgetild zou hebben bij haar afwezigheid zou daar een noodzaak door een tekort van haar hulp voor zijn en hoe kan zij weten wat ik gedaan heb bij haar afwezigheid.

het enigste wat ik verlang zijn mijn hierdoor gemaakte kosten.

wat zijn mijn rechten hierin?