Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xt
xtiffaanyx - 23-01-2020 22:39:05
Garantie & Verzekeringen

Uggs

Goedenavond, 

ik heb op 5 december 2019 zwarte mini uggs gekocht bij hudsons bay in amsterdam 
helaas is hudsons bay nu gesloten en ik kan dus niet terug naar de winkel met mijn uggs.
het probleem met de schoenen is dus als ik loop zakken ze flink in en nemen echt het water op, hierdoor worden mijn voeten zeiknat dit lijkt mij niet de bedoeling en zeker niet met schoenen die een maand oud zijn en flink wat geld hebbe gekost. ik heb ze gewoon ingesprays met de  bijbehorende spray dus dit is zeker niet het probleem. 
ik heb uggs zelf gemaild en hierover contact gehad ik werd hier erg onvriendelijk geholpen door een werkneemster van de klantenservice er werd mij gemeld dat zij hier niks mee konden en dit niet onder de garantie valt terwijl ik overal op internet vind dat ik wel degelijk een jaar garantie heb op mijn schoenen. 
ook ben ik nog naar een schoenenwinkel geweest waar ze uggs verkochten, helaas kon zij niets voor mij doen omdat de schoenen daar niet gekocht zijn.

ik vind het van uggs zelf toch wel schandalig dat je zo onvriendelijk behandeld word. als hudsons bay open was geweest had ik zonder pardon een nieuw paar mee gekregen zo zie je het verschil van je klanten behandelen. ik hoop dat iemand een tip heeft of weet wat ik nu moet doen want ik weet het even niet meer.