Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pieterdina - 25-01-2020 13:49:32
Elektronica & TV

Wat is een geschikte e-reader voor mij

Hallo, wat is voor mij een geschikte e-reader, heb een kobo geprobeerd, maar vond het niks, hij liep vast, en kon mijn boeken van mijn ipad/iphone er niet op lezen.
ik zoek een e-reader, waar ik mijn boeken van mijn apple devices op kan zetten, (weet niet of dit überhaupt kan) ook boeken die ik via de mail koop moeten erop kunnen, ben al aan het googlen geweest, maar krijg steeds te zien dat het moet via een pc of laptop, die ik dus niet heb.
ik kom dan uit op de pocket book touch hd 3 of de pocket book touch lux 4, maar ook hier heb ik geen idee hoe ik er boeken op krijg zonder behulp van pc of laptop, wie weet wat handig is, en lezen op ipad of iphone is voor mij niet handig, ipad te groot, en iphone weinig geheugen, ik hoor graag suggesties, alvast bedankt ????