Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fa
Familie de Rooij - 26-01-2020 10:21:15
Winkels & Webshops

Leesmap.nl opzeggen

Meer dan 35 jaar abonnement op de leesmap. destijds mondeling aan "de deur" een abonnement aangegaan. de leesmap is diverse keren naar een andere leverancier gegaan, waarover pas nadien werd gecommuniceerd. nu dus in handen van leesmap.nl .toen wij enige jaren geleden de map op wilden zeggen werden wij overgehaald met een cadeau om toch maar abonnee te blijven. nu wij de leesmap toch wilden opzeggen, werd het plotseling wel erg moeilijk. alle nota's netjes betaald, opzegging verstuurd. dan denk je dit is voldoende. maar nee, de leesmap.nl komt plotseling met hun "spelregels" waarin staat dat er vier weken tevoren opgezegd moet worden. de leesmap.nl daarentegen hoeft zich aan geen enkele "spelregel"te houden. diverse prijsverhogingen werden totaal niet gecommuniceerd.
na te hebben opgezegd een brief ontvangen, waarin wordt gesteld, dat wij moeten betalen voor niet geleverde leesmappen. € 109,90 hetgeen nog duurder is dan het wel ontvangen van de leesmap.
bij niet betalen wordt gedreigd met incasso. fijne organisatie de leesmap.nl