Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mr
Mrsx - 09-02-2020 18:05:49
Geldzaken & Recht

Wanneer wordt het NMEF bond 3 fonds failliet verklaard?

De curatoren van de failliete bedrijven van het nmef bond 1, bond 2, premium projects, nif, nif1 en van leeuwenburg (alle met dezelfde bestuurder rw) krijgen amper administratie aangelverd van deze bestuurder.
ook in het recente faillissementsverslag van van leeuwenburgh staat: "de curator heeft tijdens de afgelopen verslagperiode geen nadere administratie ontvangen. de wel door de bestuurder ingeleverde administratie voldoet niet aan de daaraan te stellen eisen."
verderop staat te lezen: "de bestuurder en voormalig bestuurder hebben de curator niet van (verdere) informatie voorzien en hebben niet geantwoord op de door de curtator gestelde vragen. ook heeft de curator tijdens de afgelopen verslagperiode geen nadere administratie ontvangen. de wel door de huidige bestuurder ingelevere andministratie voldoet niet aan de daaraan te stellen eisen. derhalve heeft de curator de bestuurder en de voormalige bestuurder aangesproken voor het boedeltekort"
we zien dus bij iedere failliete bv van deze bestuurder hetzelfde (zie ook: [edit-redactie]
het nmef bond 3 fonds is nog niet failliet verklaard. ook inversteerders in dit fonds zullen een advocaat in de arm moeten nemen om dit faillissement uit te laten spreken.