Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Roamingkosten door T- Mobile Internet tijdens mijn verblijf in de winter in Spanje.

Mijne heren, ik verblijf jaarlijks tijdens de winter 4 maanden in spanje. ik heb een mobielcontract bij t-mobile met onbeperkt bellen en 5 gb data. sinds enige jaren mag volgens mij de provider volgens europesche regels geen roamingkosten meer vragen. nu krijg plots bericht van t-mobile dat ze mij extra kosten per gb in rekening gaan brengen omdat ze "mijn gebruik" in het buitenland niet redelijk vinden. de toeslag voor roaming is dan 4,24 € per gb. ik gebruik mijn mb's bijna alleen als ik in het buitenland geen/slecht internet heb op campings. 
mag dit wel volgens de europesche regels? bovendien is wel een flinke toeslag. t-mobile vindt dat ik mijn "internet gedrag" moet aanpassen. zonder aan te geven wat t-mobile dan verstaat onder "redelijk verbruik". graag krijg ik van u antwoord op mijn vraag.

ad wolfs
ik ben lid van de vara.