Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
majoha - 24-03-2020 11:42:46
Elektronica & TV

Wie gaat over ondertiteling persconferentie

rutte kan ik altijd goed verstaan. maar grapperhaus mompelt teveel. ik versta alleen flarden.gelukkig was er een journalist die 1 juni zei. van rijn praat te snel voor mij en articuleert niet. ik heb er niets van begrepen.


mijn probleem is dat ik bij praters als van rijn en grapperhaus de mist in ga maar bij rutte en een heleboel andere tv bners niet. een doventolk is voor mij niet de oplossing. een gehoorapparaat voor het niet overbrengen van de woorden naar de hersenen is er nog niet. dat wordt met stress alleen maar erger.

ik ga ervan uit dat ik de enige niet ben die dit heeft. is dat zo?

wie kan mij zeggen hoe ik de nos om ondertiteling kan vragen. dat kan alleen met twitter of facebook. ik ben al blij als ik deze site eindelijk begrijp.