Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spidertje - 04-04-2020 13:55:51
Geldzaken & Recht

Huurcontract beeindigen

ik ben zo naief geweest om afg sep 2019 een appartement te huren in den haag op basis van een mondelinge toezegging dat ik deze woning na 6 maanden zou kunnen opzeggen, overigens wel 2x per mail/whatsapp ook nog eens bevestigd in oa oktober 2019 en recent in 2018.

de afspraak vd makelaar met de verhuurder/eigenaar als toevoeging op het huurcontract is dat ik na 6 maanden kan opzeggen met een eenmalige extra betaling van 600 euro ivm schoonmaak/extra activiteiten ivm nieuwe huurder(s).

woning had ik gehuurd aangezien ik in nijmegen woon en in den haag ah werk ben. nu ik ivm corona niet meer op kantoor mag komen en vanuit huis moet werken leek het verstandig om de huur met inachtneming van 1 maand opzegtermijn op te zeggen, want heb er namelijl weinig tot niets meer te zoeken.

verhuurder geeft nu aan dat er geen aaanvullende afspraak is gemaakt, ontkent telefoongesprek met makelaar en mezelf, en baseert zich op contract dat ik nav het telefoongesprek niet heb laten aanpassen, naief als ik ben...:(

wat kan ik ondernemen om deze mondelinge afspraak na te kunnen (laten) komen of zit ik vast in een contract aan een woning waar ik niet meer verblijf?

marcel.