Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Zieikhetgoed
Zieikhetgoed - 10-04-2020 15:27:01
Geldzaken & Recht

Ziekenfonds betalingsregeling

Ik had in 1 maand hele hoge ziektekosten en regelde met de verzekering een betalingsregeling. hierdoor ging de verzekering de premie en kosten automatisch incasseren. echter, ik was vergeten dat ik bij de bank een maandelijkse betaling had lopen. hierdoor werd in 2 dagen tijd 2x de maandpremie afgeboekt. ik heb dit gecorrigeerd door 1 betaling te storneren. de verzekering zond mij een herinnering omdat ik niet had betaald. na te hebben gebeld bleek dat de dubbele betaling was gebruikt om de regeling mee af te boeken (deels). dit kon ongedaan worden gemaakt.
nu vraag ik mij af of ik het niet helemaal begrijp. je gaat een regeling aan omdat je het even niet kunt betalen. in plaats van dat de verzekering de te veel betaalde premie terugstort, verrekenen zij dit met betaling die in de toekomst (de regeling) gedaan moeten worden. snap ik nou niet of snap de verzekering dit niet.