Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Fl
Fletje13 - 17-04-2020 19:20:52
Vrije tijd & Tuin

Gezeur met de schilder

Mijn vriend en ik wonen samen in een huurwoning, onze huurbaas wilt nu het huis opknappen heel erg fijn! alles schilderen nieuwe kozijnen dubbelglas etc. 

nu is het verhaal zo de schilder is al bezig en we hebben al verschillende conflicten met hem gehad. 

conflict 1: 
wij zijn in de tuin bezig en hij versperd de hele weg met zijn bus dus we kunnen er met de auto en aanhanger niet tussendoor paar keer gevraagt of hij hem weg wilt zetten maar toch beland hij iedere dag weer op de zelfde plek.

conflict 2:
hij komt steeds onze achterdeur binnen om van alle daar op te meten zonder aan te kloppen of iets( wij hebben een hondje en onze douche zit beneden) en daarbij rookt hij dan sigaren dus steeds stinkt daar alles naar rook. 

conflict 3: 
hij moest boven alle kozijnen vervangen dus hij had de sleutel van de voordeur nodig. ik die gegeven en afgesproken dat hij de deur achter zich op slot zou doen. komen wij thuis staat de voordeur wagenwijd open en de sleutel zit er zelfs nog in! 
en meneer de schilder is gewoon vertrokken. 

wij weten niet meer wat we moeten doen, en de huurbaas neemt het naar mijn idee niet heel erg serieus.