Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
MartijnFCC - 25-05-2020 21:03:07
Geldzaken & Recht

Eigen bijdrage WMO

Ik heb in 2017 een toekenning gekregen vanuit de wet wmo voor het ophogen van de stoep zodat mijn woning beter toegankelijk is. het ging om een bedrag van ca. 500 euro. ik heb daarna geen hulpmiddel of aanpassing meer gekregen.

nu, begin 2020 krijg ik een bericht van de gemeente dat ik voortaan een eigen bijdrage moet betalen van 19 euro per maand.
navraag bij de gemeente zegt deze; "het beleid kan veranderen" en verwijst deze naar het cak, dat ik daar maar bezwaar moet aantekenen. dat heb ik inmiddels gedaan, nog geen antwoord.

ik krijg geen uitleg van de gemeente waarom ik een eigen bijdrage moet betalen en hoe lang ik dat zou moeten doen.

naar ik meen is de cak alleen een uitvoerende instantie die gelden incasseert en moet ik voor bezwaar toch echt bij de gemeente zijn. is dat zo?

dank voor uw antwoord.