Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ja
Jamaldaoudi - 24-07-2020 19:49:13
Garantie & Verzekeringen

Doorlopende Reisverzekering Centraal Beheer Achemea

beste lezers,

ik heb in 2012 een doorlopende reisverzekering via destijds 'agis' zorgverzekering aangesloten bij centraal beheer achemea, in de doorlopende reisverzekering ben je compleet verzekerd waardonder de volgende onderdelen:
-alpineski en onderwatersport
-vervangend vervoer
-medische kosten
-voertuighulp
-doorlopende annuleringsverzekering
-zakenreizen
het reisverzekering was een compleet verzekering waar geen spraak is van modules of wat dan ook, je hoeft niet te slecteren welke onderdelen je wil of niet voor verzekeren. de algemeen voorwaarden onderschrijven ook dat je verzekerd ben voor de onderdelen, vlak voor 2018 kon je online twee verschillende algemeen voorwaarden terug vinden voor vezekerden voor 2016 en na 2016. in die voor 2016 komt naar voren dat je gewoon goed verzekerd op alle gebieden.

echter heb ik een kijkje genomen bij mij verzekering online en ik zag dat sinds 2018 een wijzigen is doorgevoerd en vier onderdelen zijn eruit gehaald uit mijn verzekeringen wat heel vreemd is. het gaat om die onderdelen of zoals zij het noemen modules:
-medische kosten op reis
-annulering
-pechhulp op reis
-vervangend vervoer op reis
en het overzicht van de wijzigen aan de algemeen voorwaarde komt niks naar voren dat er veranderen in mij polis zouden plaats vinden behalve kleine veranderingen wat betreft vergoedingen voor bepaalde onderdelen. zelfs in de brief dat gecuminiceerd is naar de klanten geven zij aan dat er niet veel veranderingen zal vinden aan de verzekering.

nu blijkt dat ze op een stiekem manieren klanten hebben benadeeld en die onderdelen uit hun verzekeringen hebben eruit gehaald zonder medeweten van de klant. heb contact met ze gehad en ze geven steeds een of andere vage verhaal modules etc ...maar echter in destijds was er geen spraak van modules en je sluit een totale compleet verzekering.


mijn vraag is kunnen ze dit zomaar doorvoeren? ik bedoel de voorwaarden die destijds gelden onderschrijven dat ik recht heb op al die onderdelen om verzekerd te zijn en plus in de brief en de overzicht van de wijzigen van de nieuwe voorwaarden 2018 wordt er niks over gezegd sterker nog zeggen dat er niks verandert.

zij er mensen die ook bij centraal beheer achmea zij verzekerd voor 2016? en is dit bij jullie ook gebeurd?