Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Guido Plat
Guido Plat - 20-08-2020 19:02:56
Vrije tijd & Tuin

Waar kan ik mijn aangekochte tuintegels extern laten keuren op productiefouten?

Wij hebben iets meer dan een jaar geleden sierbestrating gekocht bij hornbach van het merk diephaus. 

op deze tegels zit 10 jaar garantie. 

nu een jaar later zit op elke tegel op precies dezelfde plek en met dezelfde vorm en grote een grote witte vlek. 

er is verleden week iemand vanuit de tegel fabriek diephaus bij ons langs geweest om hiernaar te komen kijken, en gaf ook aan dat het wel erg vreemd is dat elke tegel dezelfde vlek heeft op dezelfde plek. 

we zouden via de email antwoord krijgen over hoe dit opgelost zou worden, maar helaas was het antwoord dat onze aanleg van de tegels goed was gedaan en op de juiste manier draineerd, maar dat er toch kalk uitbloei kan ontstaan. 

alleen kalk uitbloei ontstaat niet standaard op elke tegel op precies dezelfde plek in dezelfde vorm..... dan zouden er door heel de tuin kalk lekken moeten zitten op verschillende plekken.... dus ik wil dit graag extern laten onderzoeken. 
ze willen er namelijk niks aan doen.