Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mi
Mikee - 29-08-2020 14:41:55
Huishouden & Energie

Wasmachine aansluiten zonder beluchtingskraan

Beste kassa leden,

ik heb een vraag betreft het aansluiten van een wasmachine, normaal niet zo'n moeilijk klusje maar in dit geval toch wat gecompliceerd. 
ik bezit sinds kort een appartement in het buitenland waarbij dit appartement deels verhuurd zal worden.
binnen afzienbare tijd ga ik er voor een periode zelf wonen en dan is het wel handig om zelf te kunnen wassen.

ik wil de wasmachine gaan plaatsen in de badkamer want dit is de enige plek.
uiteraard heeft een wasmachine een wateraansluiting en afvoer nodig.

de afvoer wil ik oplossen door deze sifon toe te passen: https://www.hornbach.nl/shop/sifon-met-beluchter-en-wasmachine-aansluiting-wit-40-mm/6641264/artikel.html?wt_mc=nl.paid.sea.google.alwayson_assortment.bad.product.1060289193.61794572815.&gclid=cj0kcqjw-af6brc5arisaalpilvm2maidags3tddqmr9bsx6a5wpmnr6fqdpsxn0k5uox6tvemthjb4aapq5ealw_wcb" target="_blank">link
ik denk dat het hiermee wel moet lukken voor de afvoer van het water.

dan zitten we alleen nog met de aanvoer, normaal heb je een wasmachinekraan met keerklep maar omdat dit appartement op den duur weer in de verhuur gaat moet ik het weer in de oude staat terugbrengen en is het plaatsen van zo'n kraan niet de oplossing.
het enige wat ik kan doen is de aanvoer aansluiten op de wastafel.. maar hoe? en kan dit zomaar of heb ik daarvoor speciale hulpstukken nodig? 
wie heeft er een oplossing (en nee dat is niet de wasserette)

plattegrond badkamer: