Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Robert Niewold - 26-10-2020 11:21:50
Winkels & Webshops

Pakket niet bezorgt wel getekend

Goedemorgen,

het zit zo in elkaar, een aantal maanden geleden heb ik een bestelling gedaan op een website. (modeltreinexpress)
met track en trace kon ik mooi mijn pakketje volgen, echter stond er opeens dat het pakket is afgeleverd terwijl er niemand thuis was.
ook degene die ervoor getekend heeft ben ik niet maar blijkt de bezorger te zijn na enig onderzoek.
echter het pakketje blijkt van de aardbodem verdwenen te zijn en joost mag weten waar het is.
het onderzoek naar het pakketje was ook gestopt omdat ze geen contact konden krijgen met modeltreinexpress, dus zelf contact opgenomen met modeltreinexpress alleen hun vermelden dat er nooit een poging is gedaan bij hun omdat ze zelf ook een contact personen hebben binnen dhl die al hun pakketjes behandeld. dus wederom hebben ze nu vanuit modeltreinexpress een onderzoek gestart maar inmiddels zijn we maanden verder en had ik wederom niks vernomen. nu nogmaals met modeltreinexpress contact gezocht en krijg ik hetvolgende te horen. nu in de corona periode is het wettelijk zo geregeld dat de bezorger zelf mag tekenen. dus nu komt het erop neer dat ik kan fluiten naar mijn bestelde producten of mijn geld retour. na navraag blijkt dit nu regelmatig voor te komen dat mensen hierdoor gedupeerd worden. kunnen jullie mij vertellen of we hier verder nog iets mee kunnen doen of wat vervolg stappen kunnen zijn of wat voor rechten wij dan nog hebben?

 ik hoor het graag.

bij voorbaat dank en met vriendelijke groet,

robert niewold