Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Trijntje
Trijntje - 11-11-2020 12:45:50
Computers & Telefonie

Teleurgesteld over de gratis 2 (of toch maar 1?) SuperWifi punten?

gisteren zijn we met tv & internet overgestapt naar kpn. als welkomstcadeau had ik gekozen voor 2 gratis superwifi punten. tijdens de installatie (door een monteur van kpn) bleek dat kabels trekken niet ging lukken. hij raadde aan om de tv in de woonkamer en de tv in de slaapkamer draadloos aan te sluiten met superwifi punten. dan zou je denken dat dat mooi uitkomt met die 2 meegeleverde superwifi punten! maar helaas... zo werkt het niet.


het 1e superwifi punt moet verplicht op het modem van kpn aangesloten worden en zorgt dan voor wifi in plaats van het modem. de wifi van het modem wordt namelijk uitgezet(!!!) omdat de 'gewone' wifi van het modem en die van de superwifi op elkaar storen.dus door een technisch probleem kun je alleen het 2e superwifi punt vrij gebruiken. ik heb er een 3e superwifi punt bij moeten kopen om ook de tv op de slaapkamer te kunnen gebruiken. ik baal hiervan en had dit graag van tevoren geweten.


zijn er meer mensen die ook teleurgesteld zijn dat je van de 2 'gratis' superwifi punten je er maar 1 echt kunt gebruiken? ik vind dat kpn dit duidelijk aan moet geven.