Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 10-12-2020 01:23:24
Voeding & Gezondheid

Geraspte kaas

Goede morgen forumleden. probeer al meer dan twee uur een vraag te stellen, maar we houden moed. ik bestel altijd online mijn boodschappen en dan bestel ik altijd geraspte pasta kaas van vermeer. datum op die kaas is juni 2021. die kaas vries ik dan in, want ik ben geen aardappel eter maar een pasta eter. als ik op google zoek waarom die kaas altijd snel groene "puntjes" heeft kan ik alleen maar lezen: groene kaas. wat niet de bedoeling is. is er iemand van de forumleden die me duidelijk kan maken over het "waarom" van de groene, voor mij, schimmelpuntjes? ik moet helaas on line inkopen doen: dus een stuk verse parmezaan is in mijn geval geen optie (en veel duurder). m.a.w. ik kan de correcte vraag niet op google vinden: misschien heeft een van u een antwoord over (te) snelle schimmel en uiteraard: of men dat nog nog kan gebruiken?