Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Helicopter - 10-02-2021 22:00:14
Geldzaken & Recht

Betalen of niet

Hallo
ik heb een vraag.
ik had een spoedcursus bij 123geslaagd gereserveerd  een tijd geleden.
nou ben ik ziek geworden en wilde de datum verzetten.
ik heb ze 2 dagen lang  8keer geprobeerd te bellen en ze namen niet op.
uiteindelijk heb ik ze een mail gestuurd voor de zekerheid ook 2 dagen van te voren.
ik heb een aanbetaling gedaan en zou de overige 60euro betalen op de dag van de cursus.
ze vonden dat ik niet optijd was met afmelden,ik heb uitgelegd vele malen gebeld te hebben maar ik moest maar een andere datum kiezen maar eerst weer een aanbetaling doen. ook zeiden ze
in de mail gewoon bereikbaar te zijn van 10 tot 1.  ik heb het er bij laten zitten ik dacht hou die aanbetaling maar het werd toch een welles nietes spelletje.
 tot ik van de week een mail kreeg van een incasso bureau of ik even 60euro+40euro incasso kosten wilde overmaken.   ik heb nooit een rekening gehad van 123geslaagd en nu ineens een incassobureau erop. ik heb ze het verhaal uitgelegd en de bewijzen gestuurd van mijn bel geschiedenis, en de mail waar ik me heb afgemeld, en gevraagd heb om een andere datum.    in de mail terug  verwijzen ze me naar de algemene voorwaarde  van 123geslaagd.   ik heb even gekeken maar kan er geen wijs uit misschien kan iemand mijn vertellen of ik in me recht sta ja of nee,of gewoon die 100 euro moet betalen.    ik zou de algemene voorwaarden even uploaden.
 dankjewel????