Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
reinvr - 12-04-2021 16:48:34
Geldzaken & Recht

mag een sportschool geld eisen via incasso over de lockdown periode?

Ik sport bij laco  nu zijn ze in november 2 weken dicht geweest wegens lockdown en weer vanaf 15 december tot heden, ik heb in november gevraagd hoe ze dit gaan compenseren daar heb ik hgeen antwoord op gehad. ik heb dit in december weer gevraagd en weer geen antwoord ik heb toen ook nog aangegeven zet iets op je website, op 22 februari sturen ze een mail met daarin dat ze nog niet weten hoe ze gaan compenseren. ik heb er geen vertrouwen meer in en heb 1 maand gestorneerd omdat ik een maand niet heb kunnen sporten. ik heb overal gelezen dat ik recht op compensatie heb maar dat niet hoef te accepteren en geld terug kan krijgen. normaal zou ik dat niet doen maar ze waren nou niet echt vriendelijk.

nu krijg ik opeens op 6 april een brief van een incasso bureau dat ik de 31,95 + 40 euro incasso kosten moet betalen voor de gosloten tijd.

het kan toch niet zo zijn dat ze geld kunnen eisen over de periode dat ze gesloten waren.

t.