Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

DesireeCosman
DesireeCosman - 19-05-2021 15:48:03
Auto & Vervoer

Probleem airbumpers achterdeuren citroen C3

De airbumpers van mijn achterdeuren scheuren/buigen omdat ze tegen de voordeur komen. de citroen dealer geeft aan bekend probleem deuren staan verkeerd afgesteld. echter de auto is nu net uit de garantie dus net 3 jaar en mag nu zelf voor de kosten opdraaien. zijn er inderdaad zoveel klachten? ht kan toch niet zo zijn dat ze een auto maken maar je niet de achterdeuren kan gebruiken omdat anders je airbumpers scheuren?
daarnaast hebben ze het over coulance regeling maar dan moet ik wel binding hebben met een dealer. ik heb de auto gekocht met 1 jaar oud, de eerste x ging het voor beurt ivm garantie naar de dealer waar ik de auto gekocht heb en hij is binnenkort weer aan de beurt voor een beurt en ben nu vrij om te kiezen of ik dus naar erkend dealer ga of niet. maar ik krijg het er bij citroen niet in dat ik de auto te kort heb om dus al binding te hebben met een erkend dealer. 
zijn er nog mensen die klachten hebben na vervanging van airbumpers en goed afstellen deuren??
eigenlijk ben ik helemaal niet bereid om voor alle kosten op te draaien en via klacht kreeg ik wel een voucher aangeboden maar dat is nog geen derde van de reperatiekosten. kan citroen dit zo doen? wat zijn mijn rechten aangezien de auto dus niet deugd?