Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

S19844
S19844 - 13-06-2021 14:39:57
Huishouden & Energie

Keuken offerte

wij hebben in april een keuken gekocht voor 10.500 inclusief montage.

week erna hebben wij via email gevraagd om aanpassingen zoals andere vaatwasser, kookplaat laten integreren , bora pura ipv bora pure etc. en gevraagd of dit op een nieuwe offerte mocht.

de prijs van de nieuwe offerte werd 10.875 en alle aanpassingen waar om gevraagd werden er in verwerkt. vervolgens vroeg de keukenzaak via email of dit dan akoord was. alle aanpassingen waarom gevraagd waren er in verwerkt dus via email akkoord gegeven en keuken werd besteld.

nu word as vrijdag onze nieuwe keuken geleverd. en nu schets onze verbazing dat we bovenop het bedrag van de 10.875 opeens 500 euro moeten betalen aan de monteur. dit blijkt nu opeens exclusief in de offerte te zijn.

dus bij de eerste getekende offerte was de montage inclusief. en nu blijkt dat ze bij de tweede offerte deze op magische wijze eruit hebben gehaald.

dus kortom wij hebben om aanpassingen gevraagd deze zijn inderdaad aangepast... en daar akkoord voor gegeven. maar niet gezien dat ze op sneaky wijze opeens de incl montage kosten eruit hebben gehaald.

mag dit zomaar? heb ik een poot om op te staan?